Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Majestic Logo Blauw
Bent u op zoek naar maatwerk? Bij Majestic komen uw dromen uit...

Majestic is geen collectie, maar de verzamelnaam voor het beste van wat slaapcomfort u heeft te bieden.
Onze bedden worden door onze designers en stylisten ontworpen. In overleg met u gaan we uw ideeën uitwerken tot het perfecte plaatje. Vervolgens gaan de ontwerpen naar interieur- en beddenmakers en maken ze van een idee een droombed.

Heeft u geen idee wat u wilt? Laat u dan door ons inspireren! Ook complete slaapkamers kunnen we (re)stylen.

Maak een afspraak
PASSIE VOOR KWALITEIT

ONZE BEDDEN ZIJN

Handgemaakt
Alle Majestic bedden worden 100% met de hand vervaardigd.

Persoonlijk 
U creëert samen met onze ontwerper een bed zoals u dat helemaal zelf in gedachten heeft. De enige beperking is uw fantasie. Zelfs uw matras wordt helemaal op uw slaapwensen afgestemd.

Duurzaam 
Majestic gebruikt enkel en alleen materialen van de hoogste kwaliteit wat uw droombed perfect comfort en lang leven geeft.

Natuurlijk 
In Majestic bedden, boxsprings of matrassen worden veel natuurlijke materialen gebruikt. Dit resulteert in de meest comfortabele producten.

PASSIE VOOR AMBACHT
PASSIE VOOR SLAPEN
Een passie voor slapen, dat wil zeggen dat we niet rusten tot onze klant ook goed rust. Het bed en de slaapkamer kan precies naar wens zijn maar wij zijn van mening dat iedere slaper anders is en dat er niet één geschikt matras is voor iedereen. We gaan de uitdaging altijd graag aan en zoeken het perfecte matras die aansluit op uw wensen. Bij het juiste matras hoort ook een hoofdkussen dat uw schouders en nek goed ontlast. Daarbij verzorgen we van Majestic natuurlijk ook beddengoed en bijpassend bedtextiel.
Vraag offerte op

MEER BEDDEN

Ontdek onze andere collecties
Steel and Stockings

STEEL & STOCKINGS

ONTDEK MEER >

bedden boxsprings hypnos

HYPNOS

ONTDEK MEER >