Lockdown? Wij staan nog steeds voor u klaar! U kunt ons snel bereiken door op de chat rechtsonder te klikken.

GEOPEND MET DE DEUR OP SLOT

Proefslapen, persoonlijk advies, product informatie?
Wij helpen u waar het kan tijdens deze lockdown.

Plan hier uw afspraak online of bel 035-2400 390

Kwaliteit & Service
Gratis levering
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Vakkundige montage

GEOPEND MET DE DEUR OP SLOT

Eemnes, december 2020: HeHa Slaapcomfort stelt de winkel open voor klanten met een slaapprobleem. Goed slapen is essentieel en dus zullen we proberen te helpen waar dat nog kan en mag. Er zullen maximaal 2 mensen op afspraak worden toegelaten in onze winkel met inachtneming van de benodigde coronamaatregelen. Daarnaast kunt u ook een afspraak bij u thuis inplannen.

Op deze manier kunnen wij klanten die dringend behoefte hebben aan specifiek slaapcomfort toch van dienst zijn. Onze ervaringen van de afgelopen jaren hebben ons geleerd dat niet iedereen zomaar weken of zelfs maanden kan wachten op een nieuw bed of matras. De huidige lockdown zal in dat opzicht dus teveel vertraging opleveren.

Zo hebben we diverse klanten die op medische grondden, veelal vergoed door de zorgverzekeraar, een speciaal matras nodig hebben die vaak in overleg met de behandelaar van de klant wordt samengesteld en zo snel mogelijk geleverd moet worden. Met onze snelle levertijd wordt voorkomen dat de lichamelijke ongemakken van de klant te lang blijven voortbestaan of zelfs verergeren.

Daarnaast kan er acuut vraag zijn naar een boxspring met hoog/laagsysteem, bijvoorbeeld door mensen die met oog op ontslag uit het ziekenhuis of revalidatiecentrum behoefte hebben aan een boxspring die op stahoogte gebracht kan worden ten behoeve van verzorging op bed. Ook daarbij is een specialistisch ligcomfort vaak van groot belang.

Natuurlijk zijn er ook klanten voor wie urgentie ontstaat door bijvoorbeeld een waterbed dat lek is, een bed dat het heeft begeven of waarbij een ‘ongelukje’ in bed is gebeurd en de matras moet worden vervangen. Mensen met specifieke slaapproblemen en eigenlijk alles wat de nachtrust kan verstoren.

Voor deze klanten is daarom onze showroom geopend met de deur op slot of komen wij op afspraak bij u aan huis. Coronaproof!