Nu bij Silvana een luxe Rituals set cadeau!

Heerlijk ontspannen wegdommelen met de rustgevende geuren van “The Ritual of Jing” en slapen als een roosje op een Silvana hoofdkussen? Ga dan naar een deelnemend verkooppunt en maak gebruik van deze wel heel rustgevende actie.

 

Hoe werkt het?

Heel makkelijk. Bezoek onze winkel en krijg een “The Ritual of Jing” set t.w.v. € 90,- cadeau bij aanschaf van 2 Silvana hoofdkussens* of een tweepersoons dekbed. Let op: de actie is geldig zo lang de voorraad strekt, dus wees er snel bij!

 

Vind jouw ideale hoofdkussen

Silvana Support is hét kussen bij nekklachten. Verkrijgbaar in 6 hardheden, van extra zacht tot extra stevig, zodat er voor elk postuur, elk matras en elke slaaphouding het ideale kussen is.

Mag het voor jou nóg wat mooier en luxer? Kijk dan eens naar de Support Royale serie met tijken van bamboe/katoen en heerlijk zacht Nextlife® dons in de bovenvakken.

Liever geen neksteun? Dan zal onze Silvana Comfort serie je vast bevallen. Ben je buikslaper, zijslaper of rugslaper? Voor elk type slaper hebben wij de juiste stevigheid. Voor je naar de winkel gaat, kun je online alvast ons brede kussenassortiment bekijken.

Klik hier voor alle Silvana producten!

The Ritual of Jing

The Ritual of Jing is geïnspireerd door het eeuwenoude Chinese concept van ‘Jing’, dat staat voor kalmte, stilte en rust. Een lijn, verrijkt met slaapopwekkende geuren, die helpt om heerlijk weg te dromen.

De speciaal voor Silvana samengestelde Rituals set bevat

Hair, Body & Bed mist

Relax Serum

Scented Candle

Parfum d’interieur

Mini fragrance sticks

Actievoorwaarden

Deze actie is uitsluitend geldig:

–  bij deelnemende dealers

– zolang de voorraad strekt