Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
logo Kreamat

Kreamat, één van onze meest ergonomische merken, maakt al meer dan 30 jaar flexibele slaapoplossingen die maximaal inspelen op de individuele slaapbehoefte van de klanten.

Strak en modern ontworpen boxsprings welke zullen opvallen in iedere slaapkamer. Deze ontwerpen onderscheiden de Kreamat van de mainstream boxspring.

Combineer uniek design met ongeëvenaarde ergonomie en je hebt een Kreamat.

Kom naar onze showroom om Kreamat te ervaren.

Kreamat ontwikkelt steeds flexibele slaapoplossingen, waaronder matrassen en boxsprings, die maximaal inspelen op de individuele behoeften van haar klanten. Aan de hand van een analyse van de lichaamsbouw van de klant en de verwachtingen rond slaapcomfort, wordt een individuele slaapoplossing uitgewerkt.

Vervolgens wordt deze oplossing geproduceerd in de productiefaciliteit in Bilzen, Belgie. De productie hiervoor is een steeds evoluerend groeiend flexibel apparaat met een ideale mix tussen handenarbeid en automatisatie.

Het accent ligt op de K, die staat voor de sterke kracht achter de creaties van het ergonomisch verantwoorde ligcomfort. Kreamat heeft gedurende enige tijd research en ontwikkeling gedaan om de verantwoorde ergonomie ook voelbaar te kunnen uiten in een bijhorende boxspringlijn.

Hiervoor is er een unieke gepatenteerde schoudertechniek
voor de schouderzone 
ontwikkeld. Deze gepatenteerde ontwikkeling is nooit eerder gezien
in de wereld van de boxspring.

DE KREAMAT COLLECTIE

SPARTA

Exceptional High Quality

DIVINE

Sleep heavenly with divine

ARTEMIS

Cozy Modern

LYFOS

The Ultimate Craftmanship