Handgemaakte kwaliteit
Duurzaam en natuurlijk
Professionele assemblage
10 jaar garantie

Al onze producten worden volledig met de hand gemaakt om te voldoen aan uw wensen. Hartog&Delden heeft een scala aan geselecteerde kwaliteits wandmeubels en bedbodems welke volledig aangepast kunnen worden aan uw stijl en slaapkamer. Elk item wordt op kwaliteit gecontroleerd voordat het onze werkplaats verlaat.

Hartog&Delden gebruikt bij voorkeur zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zodat we een gezond en duurzaam slaapklimaat voor onze klanten kunnen garanderen. U zult het verschil zeker merken en het gevoel krijgen dat u in luxe hotel slaapt.

Ieder onderdeel van het bed wordt aangeleverd en geïnstalleerd door onze eigen beddenmakers. Zodat we de kwaliteit waar Hartog&Delden voor staat kunnen waarborgen. Hun vakmanschap is uitzonderlijk vanwege de liefde voor deze producten en de jarenlange ervaring in de hout bewerking.

Omdat Hartog&Delden het volledige bed zelf creëert, bieden wij u een volledige garantie van 10 jaar. Dit betreft de constructie, het hout, de stof maar vooral ook het slaapcomfort. Het doel is om fit en uitgerust wakker te worden. Lukt dat niet? Dan zijn wij er voor u.

Hartog Delden lamp
HANDGEMAAKTE KWALITEIT
DUURZAAM & NATUURLIJK

Hoe wij werken…

Ieder Hartog&Delden bed is uniek. U kiest namelijk zelf uw houtsoort en stof en samen met onze specialisten gaan we kijken wat een mooie oplossing voor het wandmeubel en het slaapsysteem is in uw slaapkamer. Het kan groot en pompeus, maar ook strak en minimalistisch. Daarbij kiezen we het best passende slaapsysteem waarvan u zelf de instaphoogte kan bepalen. Dit kunnen bijvoorbeeld boxspring bodems zijn maar ook houten of juist gestoffeerde ledikanten in combinatie met een lattenbodem. Het slaapsysteem passen we ook aan op de gekozen matrassen, deze kunnen vervolgens ook weer gestoffeerd worden en afgewerkt worden met een comfortabele topper.

Om een goed beeld te geven gaan we schetsen. Dit kan snel op papier of op aanvraag per 3D schets. Vervolgens kunt u eventuele gebreken of speciale wensen aangeven. Met een 3D schets kunnen we het bed al digitaal in uw slaapkamer plaatsen en u een goed beeld geven van het eindresultaat.

Alleen wanneer u volledig tevreden bent gaan we het bed maken, Dit gebeurt met de hand in onze eigen ateliers. De bedmakers maken de frames voor de wandmeubels en het ledikant of boxspring en onze stoffeerder werkt dit eventueel af met een stof naar keuze. Als alles prefab klaar ligt in ons magazijn, plannen we een datum voor de levering en montage.

Het bed wordt volledig in uw slaapkamer opgebouwd uit de prefab onderdelen zodat we nooit problemen hebben met te smalle trapgaten of ramen.

Heeft u zelf speciale wensen, of bent u juist opzoek naar een los onderdeel? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan uw droombed.

H&D Bed frame