Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

De collectie handgemaakte bedden van Hartog&Delden kenmerkt zich door strakke lijnen en eenvoudige klasse, vervaardigd uit de materialen en stoffen van de hoogste kwaliteit. Elk bed kan volledig naar wens gemaakt en/of in afmeting aangepast worden.

De kracht van dit merk ligt in ruim een halve eeuw aan ervaring van diverse specialisten. De frames en accessoires worden volledig met de hand gemaakt door Klaas Jeroen van Delden, interieurbouwer en eigenaar bij Delhaas interieurbouw. Auke Hartog is meubelstoffeerder en eigenaar van HeHa Meubelen, Auke zorgt voor kwaliteitsstoffering en afwerking. Jan Hartog is slaapspecialist en eigenaar van HeHa Slaapcomfort en verzorgt het onderdeel slaapcomfort. De matrassen en slaapsystemen zijn nauwkeurig geselecteerd uit een tal van gerenommeerde merken welke perfect aansluiten op de kwaliteit van deze bedden. Samen zorgen zij dat het bed volledig aansluit op uw wensen en interieur.

Kom voor meer informatie naar onze showroom in Eemnes of neem contact met ons op.

ULTIMATE BESPOKE BEDS

Hoe wij werken…

Ieder Hartog&Delden bed is uniek. U kiest namelijk zelf uw houtsoort en stof en samen met onze specialisten gaan we kijken wat een mooie oplossing voor het wandmeubel en het slaapsysteem is in uw slaapkamer. Het kan heel groots en klassiek, maar ook strak en minimalistisch. Daarbij kiezen we het best passende slaapsysteem waarvan u zelf de instaphoogte kan bepalen. Dit kunnen bijvoorbeeld boxspring bodems zijn maar ook houten of juist gestoffeerde ledikanten in combinatie met een lattenbodem. Het slaapsysteem passen we ook aan op de gekozen matrassen, deze kunnen vervolgens ook weer gestoffeerd worden en afgewerkt worden met een comfortabele topper.

Om een goed beeld te geven gaan we schetsen. Dit kan snel op papier of op aanvraag per 3D schets. Vervolgens kunt u eventuele gebreken of speciale wensen aangeven. Met een 3D schets kunnen we het bed al digitaal in uw slaapkamer plaatsen en u een goed beeld geven van het eindresultaat.

Alleen wanneer u volledig tevreden bent gaan we het bed maken, Dit gebeurt met de hand in onze eigen ateliers. De bedmakers maken de frames voor de wandmeubels en het ledikant of boxspring en onze stoffeerder werkt dit eventueel af met een stof naar keuze. Als alles prefab klaar ligt in ons magazijn, plannen we een datum voor de levering en montage.

Het bed wordt volledig in uw slaapkamer opgebouwd uit de prefab onderdelen zodat we nooit problemen hebben met te smalle trapgaten of ramen.

Heeft u zelf speciale wensen, of bent u juist opzoek naar een los onderdeel? Neem dan contact op met onze specialisten en vraag naar de mogelijkheden. Wij helpen u graag aan uw droombed.

H&D Bed frame
Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

Al onze producten worden volledig met de hand gemaakt om te voldoen aan uw wensen. Hartog&Delden heeft een scala aan geselecteerde kwaliteits wandmeubels en bedbodems welke volledig aangepast kunnen worden aan uw stijl en slaapkamer. Elk item wordt op kwaliteit gecontroleerd voordat het onze werkplaats verlaat.

Hartog&Delden gebruikt bij voorkeur zoveel mogelijk natuurlijke materialen, zodat we een gezond en duurzaam slaapklimaat voor onze klanten kunnen garanderen. U zult het verschil zeker merken en het gevoel krijgen dat u in luxe hotel slaapt.

Ieder onderdeel van het bed wordt aangeleverd en geïnstalleerd door onze eigen beddenmakers. Zodat we de kwaliteit waar Hartog&Delden voor staat kunnen waarborgen. Hun vakmanschap is uitzonderlijk vanwege de liefde voor deze producten en de jarenlange ervaring in de hout bewerking.

Omdat Hartog&Delden het volledige bed zelf creëert, bieden wij u een volledige garantie van 10 jaar. Dit betreft de constructie, het hout, de stof maar vooral ook het slaapcomfort. Het doel is om fit en uitgerust wakker te worden. Lukt dat niet? Dan zijn wij er voor u.

Hartog Delden lamp
DE COLLECTIE
H&D Frame bed
FRAME LUX

Deze uitvoering van het Frame bed heeft een brede houten kader, gecombineerd met gestoffeerde panelen. U kiest zelf de grootte en het aantal panelen. Leverbaar in een iedere meubelstof of leder.

Deze set is standaard geleverd met een gestoffeerde en zwevende bedbak maar is ook goed te combineren met een houten kader of boxspring.

Het hout kan geleverd worden in diverse houtsoorten en kleuren.

Alle afmetingen mogelijk.

QO Bed H&D
QO

Volledig geïnspireerd door het hotel bed uit het QO hotel kunt u dit bed nu ook thuis krijgen. Minimalistisch en elegant bestaat het standaard QO wandmeubel en bed volledig uit hout.

Bij de QO Lux uitvoering wordt er een basic gestoffeerd hoofdbord tegen het wandmeubel geplaatst.

De bedbak bestaat ook volledig uit hout. Maar zoals bij alle Hartog&Delden bedden kan ieder wandmeubel ook gecombineerd worden met een boxspring.

Alle afmetingen mogelijk.

 

all rights go to QO Hotel Amsterdam for this image

Frame Double H&D
FRAME DOUBLE

Bij het Frame Double is het volledige wandmeubel inclusief de kader gestoffeerd. U kunt hier prima combineren met verschillende meubelstoffen en/of leder. Het Frame Double bed wordt standaard geleverd met een boxspring maar is ook te combineren met een bedbak of ledikant.

Het aantal gestoffeerde panelen en de afmeting worden in overleg gekozen.

Alle afmetingen mogelijk.

 

all rights go to Savoir for this image

Frame Classic H&D
FRAME CLASSIC

Op zoek naar een stijlvol klassiek bed? Het bed Frame Classic bied u een tal aan mogelijkheden. Standaard is dit bed uitgerust met een gelakte ebbenhout kader en is het gestoffeerde deel gecapitonneerd. Het gecapitonneerde wandmeubel kan ook in verschillende panelen opgedeeld worden.

De boxspring of gestoffeerde bedbak wordt afgewerkt met een luxe plint welke overeenkomt met de kader van het wandmeubel.

Alle afmetingen mogelijk.

 

all rights go to Savoir for this image