Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Hypnos Boxsprings

Hypnos, een Brits bedrijf in familiebeheer, produceert al meer dan 100 jaar handgemaakte luxe bedden en matrassen met behulp van aloude methoden.

Het luxe merk wordt vertrouwd door de mooiste huizen, paleizen en hotels sinds 1904 om de klant een diep ontspannende en verjongende nachtrust te bieden. Hypnos vervuld uw dromen voor een lang en gezond leven.

Bij HeHa Slaapcomfort vindt u de complete Hypnos Affinity collectie. Een nauwkeurig geselecteerde reeks aan matrassen, met de hand gemaakt en volledig gevuld met natuurlijke materialen. Ook heeft u bij ons ook keus uit de volledige Hypnos boxspring en hoofdborden collectie.

Wij bieden u graag de nodige informatie over de meest comfortabele bedden in de wereld.

HYPNOS

Trusted since 1904

HYPNOS

Trusted since 1904

OVER HYPNOS

Elk stijlvol Hypnos-bed is gemaakt door ambachtslieden in Buckinghamshire,
Engeland. Hun passie, ervaring en ongeëvenaarde aandacht voor detail garanderen
uitzonderlijk, langdurig comfort en kwaliteit.
De gegarandeerde kwaliteit van Hypnos wordt versterkt door een garantie van 10 jaar en door een Royal Warrant van Hare Majesteit Koningin Elizabeth II, die een stempel drukt op het beste van de Britse industrie, onderstrepend de toewijding van Hypnos aan duurzaamheid en reputatie voor het maken van de meest comfortabele bedden ter wereld.

Kies uw comfortniveau en matras, maak vervolgens uw eigen bed op maat, met uw favoriete divanbasis, hoofdeindestijl, stoffenkleur, verborgen opslagruimte, plus uw keuze van bedpoten. Hypnos zal dan uw authentieke prachtige meubelstuk met de hand maken – een sublieme uitdrukking van duurzaam Brits vakmanschap.

Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

VAKMANSCHAP

OP MAAT GEMAAKT VOOR U…

Elk Hypnos bed is een handgemaakte creatie, een meesterwerk. Hun filosofie en
inzet richt zich op het nastreven van perfectie, bij elk bed. Liefdevol met de hand gemaakt door ambachtslieden, met behulp van traditionele vaardigheden doorgegeven van generatie op generatie.
Door de tijd heen zijn de aloude methoden aangescherpt en verfijnd om consistent superieure kwaliteit, authenticiteit en duurzaamheid te leveren.
Het is deze kennis en rijke geschiedenis die hen in staat stelt bedden te maken waarvan wij geloven dat het de meest comfortabele bedden in de wereld zijn.
Elk bed en matras van Hypnos wordt individueel op maat en met de hand gemaakt, afgestemd op uw persoonlijke comfortniveau, maat, vorm en stijl, met behulp van de beste natuurlijke en duurzame materialen voor de ultieme rustgevende nachtrust.

MEER BOXSPRINGS

Ontdek onze andere collecties

MEER BOXSPRINGS

Ontdek onze andere collecties
bedden boxsprings henson

HENSON DESIGN

ONTDEK MEER > 

Bedden Majestic

MAJESTIC

ONTDEK MEER >