Castella logo
Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Castella logo
Castella is een oer Hollands kussen- en dekbedmerk waarbij het hoogste slaapcomfort voor u als klant centraal staat. Om dit te garanderen worden alle dekbedden en hoofdkussens in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en toepassing van de nieuwste productietechnieken. Door enkel hoogwaardige grondstoffen en materialen te gebruiken bent u verzekerd van een product dat optimaal slaapcomfort biedt en waar u lang van zult genieten.

In onze showroom in Eemnes vindt u een ruime selectie uit de Castella collectie.
Bent u benieuwd naar dit merk of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op door op de knop hieronder te klikken.

Meer informatie

CASTELLA

Onze top producten
Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

DONS

Vederlicht en comfortabel warm

Dons heeft het beste van twee werelden: comfortabel warm en extreem licht. Daarnaast heeft dons een superieur ademend vermogen waardoor het transpiratievocht uitstekend afvoert. Bij Castella verwerken ze enkel de hoog- waardigste dons, welke verkregen en gereinigd zijn conform de Europese wetgeving. Omdat de herkomst van dit wonderschone natuurproduct niet ter discussie moet staan, wordt de gehele donsketen gecertifieerd.

SYNTHETISCH

Gemakkelijk in onderhoud

Castella maakt gebruik van hoogwaardige synthetische vezels die een goed isolerend vermogen hebben. Door de open structuur zijn deze vezels tevens heerlijk zacht en veerkrachtig. Van alle vulmaterialen zijn synthetische vezels het gemakkelijkst te reinigen. Alle synthetische Castella dekbedden en hoofdkussens zijn dan ook goed wasbaar zonder dat de kwaliteit erop achteruit gaat.

LATEX

Maximale ondersteuning

In de Castella hoofkussen wordt gebruik gemaakt van hoogwaardige latex, bestaande uit een combinatie van natuurlatex en synthetische latex. De open celstructuur van latex zorgt voor optimale ventilatie en een stabiele en constante ondersteuning gedurende de hele nacht.