HOESLAKENS

Verschillende soorten

Hoeslakens zijn er in veel varianten. Het belangrijkste is het om te bepalen wat u fijn vindt om op te liggen. De standaard bij HeHa Slaapcomfort is kwaliteit en dat wil zeggen, mooie natuurlijke materialen die op een eerlijke manier vervaardigd worden in Europese landen.

De meeste hoeslakens worden volledig gemaakt van katoen. Het verschil zit hem in de verwerking van dit materiaal. Zo kunnen katoen weven met bijvoorbeeld een Perkal of Satijn-binding. Dit voelt koel en glad aan, maar is niet rekbaar.

Katoen kan ook gebreid worden en dan spreken we van Jersey. Jersey heeft een warmer instap moment, maar zit weer mooier om uw matras of topper dankzij de rek die de stof heeft. De Jersey techniek wordt ook veel gebruikt voor T-shirts en voelt daarom voor veel mensen erg aangenaam.

Uiteraard kunnen we allerlei kleuren en iedere gewenste afmeting voor u bestellen. Voor de luxere matrassen zijn er ook hoeslakens met extra hoge hoekhoogtes. Zo voorkomt u dat uw hoeslaken steeds losschiet. Voor de toppers en splittoppers zijn er ook speciale hoeslakens.

Tussen de katoen soorten hebben we ook kwaliteitsverschil. Een Egyptische katoen heeft bijvoorbeeld een veel langere vezel dan de doorsnee katoen. Hierdoor is de stof sterker en houdt het ook veel beter kleuren vast waardoor u veel langer plezier heeft van de gekozen dessin of kleur.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Wij luisteren goed naar uw wensen en vinden zo altijd het beddengoed dat bij uw slaapstijl past.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.