DEKBEDDEN

Verschillende merken

DUCKY DONS

ONTDEK MEER >

CASTELLA

ONTDEK MEER >

ALPACA WOOL

ONTDEK MEER >

SILVANA

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
dekbed kopen

Dekbedden

Katoen, wol, dons of toch bamboe? Er zijn veel verschillende typen dekbedden en ook hier is de keus weer heel persoonlijk. Houdt u van een wat zwaarder dekbed? Dan zijn bijvoorbeeld de wollen dekbed soorten een prima keus. Wilt uw dekbed vaak wassen of bent u allergisch voor bepaalde materialen? Dan zijn de synthetische en 100% katoenen dekbedden weer een verademing. Dons is een heel licht materiaal wat lekker ‘fluffy’ aanvoelt en zich mooi om u heen vouwt. Het kan perfect isoleren en zich aanpassen naar uw slaapklimaat. Alpacawol is van nature hypo-allergeen omdat het geen lanoline bevat. Verder worden er materialen als bamboe en aloë vera gebruikt, alles om het de slaper zo fijn mogelijk te maken.

Één eigenschap hebben ze allemaal, ze houden u lekker warm in bed. Wij adviseren u graag bij de keuze voor het juiste dekbed.

Kom naar onze showroom om de verschillende dekbedden te ervaren.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Of het nou om het aankleden van het bed gaat of de juiste materialen voor een perfect slaapklimaat, wij luisteren goed naar uw wensen en vinden zo altijd het beddengoed dat bij uw slaapstijl past.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.