NATUURLIJKE MATRASSEN

Verschillende merken
latex matras

MAHOTON

ONTDEK MEER >

Hypnos matras blok

HYPNOS AFFINITY

ONTDEK MEER >

Hypnos matras blok

HYPNOS SOVEREIGN

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

NATUURLIJK MATERIAAL

Matrassen met een natuurlijke vulling behoren tot het meest comfortabele segment. Deze matrassen worden volledig met de hand vervaardigd en bevatten materialen als; Wol, katoen, paardenhaar, alpacawol, kasjmier en nog veel meer. Alles verpakt in een luxe Belgische Damast.

Onze natuurlijke matrassen zijn nergens anders mee te vergelijken. De natuurlijke materialen doen waar ze goed in zijn, namelijk een perfect slaapklimaat regelen. Door deze klimaatregeling liggen deze matrassen koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. Doordat natuurlijke materialen als geen ander vocht op kunnen nemen en af kunnen voeren wordt het nooit meer klam in bed! Heerlijk voor een ieder onder ons die snel transpireert. Ook contouren de materialen zich naar de vormen van uw lichaam, daardoor komt u echt in een eigen soort nestje te liggen. In combinatie met een pocket geveerde kern wordt u goed ondersteund.

Benieuwd hoe lekker slapen hoort te zijn? Klik op één van de merken hierboven of neem contact met ons op.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…