POCKETVERING MATRASSEN

Verschillende merken
Smart Blok

SMART SENSE

ONTDEK MEER >

ERGO SENSE

ONTDEK MEER >

AXELSSØN

ONTDEK MEER >

Landschoot Blok

VAN LANDSCHOOT

ONTDEK MEER >

Majestic Blok

MAJESTIC

ONTDEK MEER >

Hypnos matras blok

HYPNOS

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

POCKETVERING

De pocketveer kunnen we ook wel de bonellveer 2.0 noemen. Deze conische veren zijn kleiner en worden in non-woven of katoenen zakjes per stuk verpakt. Hierdoor raken ze nooit met elkaar verstrikt en kunnen we er meer naast elkaar in de matraskern plaatsen. Door verschillende draaddiktes in de veren te gebruiken worden verschillende zones in het matras gecreëerd.

Vaak hebben de wat betere pocketveer matrassen ook veel pocketveren. Meer pocketveren staat voor meer duurzaamheid maar ook meer puntelasticiteit en daarmee een betere drukverdeling. Wel moet er natuurlijk ook naar de kwaliteit van de veer gekeken worden. Wat is bijvoorbeeld de draaddikte, het aantal slagen en de vorm van de veer? Ook is de manier van het verharden van de pocketvering belangrijk.

De belangrijkste eigenschap is dat het enorm goed ventileert en dat is erg fijn voor het slaapklimaat!

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…