KOUDSCHUIM MATRASSEN

Verschillende merken
Landschoot Blok

VAN LANDSCHOOT

ONTDEK MEER >

DUAL FOAM

ONTDEK MEER >

Majestic Blok

MAJESTIC

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
koudschuim

KOUDSCHUIM

Één van de meest gebruikte schuimsoorten in de hedendaagse slaapbranche is koudschuim! Koudschuim dankt zijn naam aan het proces waarop het schuim wordt gemaakt en is dus niet kouder, zoals veel mensen denken, dan andere schuimsoorten. Wel ventileert het stukken beter dan andere schuimsoorten zoals polyether en traagschuim, dat komt omdat het een ‘open celstructuur’ heeft. Hier kun je als het ware gewoon doorheen blazen.

De kwaliteit van koudschuim wordt gemeten in HR-waardes. HR staat voor High Resilience (hoge veerkracht) Hier gaan we uit van; hoe hoger de HR, des te hoger de kwaliteit van het schuim. Een HR30 kan net zo hard of soepel zijn als een HR60 alleen krijgt de HR60 veel langer zijn oorspronkelijke vorm terug na gebruik.

Koudschuim is er dus in verschillende kwaliteiten die daarmee ook de prijs van het matras bepalen. Houdt u van een veerkrachtig, duurzaam en goed ventilerend product? Dan zit u met koudschuim goed.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…