Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Ducky Dons is een oer-Hollands bedrijf met twee moderne fabrieken in Ermelo. Hier worden alle dons en veren gewassen, gedroogd, gesorteerd en verwerkt tot kussens en dekbedden van de hoogste kwaliteit. Van hieruit vinden onze dekbedden en kussens hun weg naar vele tevreden klanten.
Ducky Dons biedt een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment. De producten onderscheiden zich door een klantgerichte benadering waarbij kwaliteit en comfort ons belangrijkste uitgangspunt is.
Daarnaast is het volledige productieproces gericht op duurzaam en verantwoord fabriceren.

Meer informatie

DUCKY DONS

Onze top producten
Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

Daarom Ducky Dons

Met onze dekbedden en kussens koopt u, behalve een kwalitatief mooi product, ook een duurzaam en verantwoord product. Zo bent u verzekerd van een goede nachtrust op elk gebied. Hier vindt u alle informatie over onze drie belangrijkste pijlers: Kwaliteit, comfort en duurzaamheid. Heeft u nog vragen? Neem dan gerust contact met ons op.

KWALITEIT

We begrijpen dat uw dekbed en kussen mede-bepalend zijn voor de kwaliteit van uw nachtrust. Daarom verkopen wij alleen het allerbeste product dat voldoet aan de strengste Europese normen. Al onze dekbedden zijn dan ook voorzien van diverse keurmerken die de kwaliteit waarborgen.

COMFORT

Dons geeft dat heerlijke gevoel van luxe en biedt u de beste nachtrust. Ducky Dons biedt daarom een collectie mooie en hoogwaardige dekbedden in diverse warmteklassen en formaten, geschikt voor iedereen op elk moment.

DUURZAAM

Dons en veren zijn 100% natuurlijk. Door dons en veren als vulling voor dekbedden te gebruiken hoeft het niet te worden weggegooid. Dons en veren zijn daarnaast biologisch afbreekbaar en zijn van alle vulmaterialen het minst belastend voor het milieu. Alle donzen dekbedden en hoofdkussens van Ducky Dons zijn gecertificeerd volgens de Responsible Down Standard (RDS).