TOPDEKMATRASSEN

Verschillende merken
Home Collection toppr blok

HOME COLLECTION

ONTDEK MEER >

Supreme topper blok

AXELSSØN SUPREME

ONTDEK MEER >

HENSON DESIGN

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

DE TOPPER (TOPDEKMATRAS)

De topper of ook wel het topdekmatras genoemd, is tegenwoordig de trend bij de doorsnee boxspring. Het komt van het originele Scandinavische slapen waar de boxspring en matraskern tot één geheel zijn verwerkt en gestoffeerd en er dus nog een dun matras nodig was om de comfortlaag te vormen.

Het is in de eerste plaats enorm fijn met opmaken omdat de topper lichter en dus makkelijker hanteerbaar is. Een ander groot voordeel van de topper is dat het in de meeste gevallen wel iets voordeliger in aanschaf is dan een volledig matras.

Er wordt veel gedacht dat het een luxe aanvulling op het matras is, maar het tegendeel is waar. Bij een goed matras zit de topper eigenlijk in het matras verwerkt, waar het bij het gestoffeerde matras in tweeën wordt gescheiden. Een groot misverstand is dan ook dat wanneer het matras te zacht is geworden, dit opgelost kan worden met een goede topper. Bij een te hard matras zou dit eventueel wel kunnen.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…