TRAAGSCHUIM MATRASSEN

Verschillende merken
Landschoot Blok

VAN LANDSCHOOT

ONTDEK MEER >

STEEL & STOCKINGS

ONTDEK MEER >

ERGO SENSE

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

TRAAGSCHUIM

Traagschuim, ook wel NASA-schuim, ook wel Memoryfoam genoemd, draagt de officiele benaming; Vico-Elastisch schuim. ‘Visco’ komt van viscositeit en ‘elastisch’ spreekt voor zich. Dus een schuim dat elastischer wordt zodra het warmer wordt. Heel fijn omdat de drukpunten verder wegzakken in het matras en de overige holtes van het lichaam goed worden ondersteund.

Eigenlijk zijn er maar weinig materialen die zich zo perfect naar de contouren van het lichaam kunnen vormen. Traagschuim heeft een open cel structuur wat er voor zorgt dat het schuim goed kan ademen. Bij koudschuim is dat effect nog sterker omdat u daar meer bovenop het matras ligt.

Op zoek naar de juiste ondersteuning? Dan kan traagschuim weleens uw ideale matras zijn!

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…