COMFORTSCHUIM MATRASSEN

Verschillende merken
Smart Blok

SMART SENSE

ONTDEK MEER >

HOME COLLECTION

ONTDEK MEER >

POLYPREEN

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Comfortschuim matras

COMFORTSCHUIM

Comfortschuim, ook wel polyether genoemd, is één van de goedkopere materialen die we in een matras kunnen gebruiken. Vaak denken we dan aan logeer-, camping- of kindermatrassen. Het wordt gemeten in SG-waarde, wat staat voor het ‘soortelijk gewicht’; hoe zwaar is het schuim per m³. In dit geval gaan we ervan uit dat hoe hoger de SG-waarde is, des te hoger de kwaliteit van de schuim.

Comfortschuim heeft een gesloten cel-structuur, in tegenstelling tot koudschuim, welke een open cel-structuur heeft . Dit betekend dat het schuim eerder zal gaan contouren (kuilvorming).

Het grote voordeel van comfortschuim is dat het goedkoop is en dus ook prima voor mensen met een licht gewicht en matrassen waar weinig op geslapen wordt.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…