BONELLVERING MATRASSEN

Verschillende merken
Smart Blok

SMART SENSE

ONTDEK MEER >

POLYPREEN

ONTDEK MEER >

Landschoot Blok

VAN LANDSCHOOT

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Bonellvering matras

BONELLVERING

Bonellvering is één van de klassiekere matraskern methodes. De bonellveer is sterk en stug, dat is mede te danken aan de dikte van de staaldraad en de biconische vorm van de veer, wat ervoor zorgt dat hoe meer druk er op de veer komt, des te meer tegendruk de veer geeft. Bij de betere boxsprings worden nog steeds thermisch verharde bonellveren gebruikt met een dikke draad. De enorme ventilatie, sterke draagkracht en duurzaamheid dragen dan bij in een goede ondergrond voor een comfortabel matras.

In matrassen echter zijn de bonellveren tegenwoordig minder populair. Dat komt omdat zijn kleinere broertje ‘de pocketveer‘ een betere drukverdeling heeft en dus ook een betere puntelasticiteit biedt. De bonellveren worden ook met elkaar verbonden en daarmee bestaat de kans dat ze met elkaar verstrikt raken of juist los schieten.

Houdt u van stevig slapen en heeft u een kleiner budget? Dan is het bonellvering matras een prima keus.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…