HOOFDKUSSENS

Verschillende merken

DUCKY DONS

ONTDEK MEER >

CASTELLA

ONTDEK MEER >

MAHOTON

ONTDEK MEER >

SILVANA

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Hoofdkussen stapel

Hoofdkussens

Een goed hoofdkussen is misschien wel net zo belangrijk als een goed matras. Omdat ieder matras en lichaam anders is, is het niet altijd even makkelijk om het juiste hoofdkussen te vinden.

Het belangrijkste van het kussen is dat het de nek en het hoofd voldoende ondersteund en waardoor er geen grote spanning of druk op uw ruggengraat komt te staan. Er zijn veel verschillende typen hoofdkussens met allemaal hun eigen voor- en nadelen. Zo zal het ene kussen beter ondersteunen waar het andere kussen misschien juist voor een beter slaapklimaat zorgt.

Het is verstandig uw hoofdkussen eens in de 3 á 5 jaar te vervangen. Ten eerste omdat het kussen uw hoofd goed moet blijven ondersteunen en ten tweede is het om hygiënische redenen ook fijn als uw hoofdkussen weer lekker nieuw en fris is.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. Wij luisteren goed naar uw wensen en vinden zo altijd het beddengoed dat bij uw slaapstijl past.

U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.