Silvana kussens dekbedden
Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden
Silvana kussens dekbedden
Alle Silvana producten worden in Nederland geproduceerd door vakmensen met jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit. Hierbij wordt gebruik gemaakt van de nieuwste productietechnieken en hoogwaardige materialen. Hierdoor is de kwaliteit van de Silvana producten gegarandeerd.

Bent u benieuwd naar onze Silvana® producten? Kom dan naar onze showroom. U kunt onze Silvana® hoofdkussens ook vrijblijvend thuis uitproberen.

Meer informatie

Silvana Support

Zo moet een kussen zijn
Wilt u proefslapen op één van de Silvana® Support hoofdkussens? Klik op proefslapen en kijk welk hoofdkussen geschikt is voor u!
Proefslapen!

Silvana Royale

Voor iedereen het perfecte dekbed
Kwaliteit & Service
Vakkundige levering & Montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

Waarom een kussen of dekbed van Silvana?

Producten op maat

Omdat elk persoon uniek is, verlangt ieder persoon een product op maat. Silvana doet er daarom alles aan om haar producten nog beter aan te laten sluiten bij deze individuele wensen..

De beste nachtrust

Silvana gelooft dat met een persoonlijke kussen- en dekbedkeuze iedereen lekker kan slapen en daardoor de dag vol nieuwe energie kan beginnen

De allerbeste materialen

voor welk Silvana kussen of dekbed je ook kiest, één ding is zeker: ze zijn stuk voor stuk gemaakt van de allerbeste materialen en zullen jou een heerlijke nachtrust bezorgen