LATEX MATRASSEN

Verschillende merken
Majestic Blok

MAJESTIC

ONTDEK MEER >

Landschoot Blok

VAN LANDSCHOOT

ONTDEK MEER >

latex matras

MAHOTON

ONTDEK MEER >

Kwaliteit & Service
Gratis levering & Vakkundige montage
Eerlijk & Vrijblijvend advies
Snelle levertijden

LATEX

Een zeer populair materiaal in de slaapbranche is latex, en dat is niet zonder reden. Een goede latex is een natuur product. Om latex te maken wordt de melksap uit de Hevea Brasiliensis (rubberboom) ontrokken en middels een vulkanisatieproces omgevormd tot de rubberachtige structuur die we kennen. Bij de betere latexsoorten wordt het latexschuim door stikstof bevroren naar een temperatuur van -30 graden Celsius. Hierdoor knapt de gesloten celstructuur. Dit heeft als voordeel dat het latexschuim over een zeer open celstructuur beschikt wat weer ten goede komt aan de veerkracht, ventilatie en comfort van het product.

Alleen maar voordelen zou je denken, helaas zijn er ook een hoop slechte latex soorten op de markt verkrijgbaar. Een natuur latex mag namelijk al zo heten indien het bestaat uit 40% natuurlijk latexaandeel. Er wordt in zo’n geval een synthetisch latex gebruikt om het matras steviger en goedkoper te maken.

Al met al een goed product dus, maar let wel op de samenstelling en keurmerken van de latex.

Wij helpen u graag!

Ziet u door de bomen het bos niet meer? Geen nood! Wij van HeHa Slaapcomfort adviseren u en helpen u graag bij het maken van de juiste keus. U kunt altijd vrijblijvend contact met ons opnemen.

Wilt u vast een indicatie welk matras het beste bij uw slaapstijl past? Maak dan gebruik van onze matraswijzer. U selecteert simpel welke voorkeuren u heeft in uw slaapgedrag en wij mailen u een advies op maat…